Om företaget

En daimon var i det antika Grekland ett väsen som kunde vara en källa till inspiration och vägledning. Vår målsättning är att ge just detta till våra kunder!

 

Jag som startade Daimon HB heter Eva Bengtsson. Min bästa livserfarenhet är att jag började mitt vuxenliv som förvirrad och pank ungdom. Sen fortsatte som en lika förvirrad och pank småbarnsförälder. Sen gradvis insåg att jag var tvungen att få ordning på mitt liv. Genom mängder av coachning, utbildning, terapi och personlig utveckling föll bit efter bit på plats och idag är jag varken förvirrad eller pank och det är underbart! Eftersom jag kunde styra om mitt liv vet jag att det är möjligt för alla. Jag har också skaffat mig stora mängder kunskap kring vad som fungerar för att få till en effektiv förändringsprocess, och det vill jag dela med mig av! 

 

Min tidigare yrkeserfarenhet är som studievägledare, coach, dramapedagog, socialarbetare, projektledare, terapeut, gruppledare, lärare, med mera.

 

Mina längre utbildningar är en magisterexamen i utbildningsvetenskap (Stockholms universitet), en kandidatexamen i studie- och yrkesvägledning (Lärarhögskolan i Stockholm), dramapedagog (auktoriserad av RAD – Riksorganisationen auktoriserade dramapedagoger), en 1200 timmar lång gruppterapeutisk påbyggnadsutbildning i psykodrama (PsykodramaAkademin), 2000 timmar internationell utbildning i meditation, avslappning och IST kroppspsykoterapi (Clairvision school of meditation, USA).

 

Jag har också gått många kortare utbildningar, bland annat: Coachingverktyg för vägledare (Stockholms universitet), KBT – Kognitiv beteendeterapi & MI – Motiverande samtal (Karolinska institutet), Access arbetsmarknadsprogram (Urkraft, OCN Sweden AB, Halmstad högskola och Framsikt AB), Certifierad konsult inom aktivt medarbetarskap (Active Employee AB), Projektledning (Linnéuniversitetet), IPS – Individual placement and support (Veckla AB, Misa AB och Lunds universitet) och Playbackteater (School of Playback Theatre, USA).

 

 

08-420 638 34